مداخلات شناختی رفتاری در اختلال افسردگی
برگزاری کارگاه مداخلات شناختی رفتاری در اختلال افسردگی در معاونت بهداشت
گروه مدیریت سلامت روانی اجتماعی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه مداخلات شناختی رفتاری در اختلال افسردگی را برای گروه هدف روانشناسان مراکز سلامت روانی اجتماعی(سراج) برگزار کرد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، دومین کارگاه مداخلات شناختیرفتاری در اختلال افسردگی، ساعت 8 صبح روز چهارشنبه 12 دی 1403 با حضور روانشناسان مراکز سلامت روانی اجتماعی(سراج) برگزار شد.
دکتر افسانه آخانی، نماینده دپارتمان روانشناسی بیمارستان روانپزشکی روزبه، تدریس در این کارگاه را بر عهده داشتند.
درمان شناختی رفتاری (CBT) به عنوان یکی از موثرترین رویکردهای درمانی برای افسردگی که بر تغییر الگوهای فکری و رفتاری غیراصولی و منفی فرد مبتلا تمرکز دارد، بحث محوری این کارگاه بود. بنا به اظهار دکتر آخانی؛ درمان شناختی رفتاری مبتنی بر این فرض است که افکار، احساسات و رفتار ما به هم مرتبط هستند و با تغییر افکار منفی، میتوان بر احساسات نامطلوب و رفتارهای ناشی از آن نیز تاثیر گذاشت. هدف اصلی این روش درمانی کمک به افراد برای شناسایی و تغییر دادن الگوهای فکری و رفتاری ناسازگار است که در ایجاد یا تشدید مشکلات روانی نقش دارند. این روانشناس افزود: با تغییر این الگوها، افراد میتوانند مهارتهای مقابلهای سالمتری را برای مدیریت استرس، اضطراب، افسردگی و سایر مشکلات روانی بیاموزند.
کارگاه مداخلات شناختیرفتاری با آموزش راهبردهای درمانی برای نشخوار فکری به پایان رسید.
گالری عکس مرتبط به این جلسه را در پایین همین صفحه مشاهده کنید.
ارسال نظر